Back from Mexico adventures!

Tillbaka från Mexiko äventyr!

Vilken resa! Jag har precis kommit tillbaka från en otrolig resa i Mexiko där jag har hittat ett brett utbud av fenomenala produkter som vi på The Pepper Quest hoppas kunna dela med er alla inom en snar framtid.

Vilken resa! Jag har precis kommit tillbaka från en otrolig resa i Mexiko där jag har hittat ett brett utbud av fenomenala produkter som vi på The Pepper Quest hoppas kunna dela med er alla inom en snar framtid. Mexiko är verkligen ett speciellt land och för att göra sitt oändliga utbud av ingredienser och rätter någon rättvisa skulle man förmodligen behöva begå en hel livstid bara att komma tillbaka igen och igen. Med all respekt för detta till synes räckviddslösa företag tror vi att vi redan har lyckats hitta ett par värdefulla förbindelser som har potential att förse den skandinaviska marknaden med det som är riktigt bra.

Naturligtvis har vårt fokus främst varit inriktat på kryddhandeln och naturligtvis en av Mexikos mest centrala kulturella aspekter - chilipeppar - men många andra godsaker av intresse har också korsat mina resvägar. Jag har träffat vaniljhandlare, människor som handlat med torkade örter och jag har till och med snubblat på några vackra mexikanska köksartiklar som kommer att vara den perfekta följeslagaren för alla seriösa taco-hemkockar där ute. I vår kommer jag att hålla er uppdaterade om allt detta här på bloggen och så småningom kommer vi att presentera våra nya tillägg till vår växande kryddkatalog. Tills nästa gång!

/Hannes