Hello from our Pepper Sister Lout Pham!

Hej från vår Pepper-syster Lout Pham!

Hej allihopa,
Jag heter Luot, jag bor på ön Phu Quoc, jag bor där människor odlar pepparrankorna och du vet, Phu Quoc. Peppar är de mest kända pepparkornen i Vietnam.

Pepparprovning med MatGeek Läsning Hej från vår Pepper-syster Lout Pham! 2 minuter Nästa Välkommen andra questers - låt oss göra detta!

Hej allihopa,

Jag heter Luot, jag bor på ön Phu Quoc, jag bor där människor odlar pepparrankorna och du vet, Phu Quoc. Peppar är de mest kända pepparkornen i Vietnam. Min familj odlar också paprikan i 20 år, det är från början. Vi börjar stanna på ön Phu Quoc till just nu. Mina föräldrar uppfostrar oss genom deras hårt arbetande på pepper farm varje dag.

Gamla vinstockar på Pham Familys' Garden.

Jag känner stolthet över mina föräldrars jobb. När vi slutade skolan kom vi tillbaka till ön Phu Quoc för att fortsätta mina föräldrars verksamhet och öppna pepparbutiken i området på vår gård. Där träffade vi och pratade med turister från hela världen. Tack vare att de delar erfarenheter om hur man presenterar produkterna och de rekommenderade vår gård till sina familjer och vänner, är vi mer framgångsrika i affärer.

Phu Quoc Late Harvest Peppar som torkar i solen

Tack för att du tog dig tid att läsa mina känslor om vår familjegård. Jag hoppas att alla har en underbar tid med din familj och dina vänner hör ihop för alltid.

Om du reser på ön Phu Quoc, glöm inte att besöka vår gård, du är mycket välkommen!

Läs mer om Louts familjs gård och Phu Qouc Late Harvest Pepper här.